Seminars

Na het starten van ons bedrijf zijn we veel in aanraking gekomen met buitenlandse klanten, deze mensen kwamen naar Nederland om honden te kopen en zagen het pakwerk, of zagen het pakwerk op de video's die ze kregen van ons.

Deze buitenlandse klanten waren over het algemeen zeer te spreke over het pakwerk wat ze zagen op deze beelden, of wat zagen met hun eigen ogen. Ook mede door Hondensport & Sporthonden, zagen ze mijn naam in verschillende uitgaven verschijnen.

Mede hierdoor werd ik gevraagd voor verschillende seminars te verzorgen samen met mijn vader, onze eerste seminar was in Arizona, dit werd een groot succes dit mede omdat wij wat persoonlijke honden in die regio verkocht hadden, en die ook de seminar kwamen bijwonen, daardoor konden wij demonstraties geven met honden die bij door ons getraind waren, Deze hond vonden het duidelijk heel leuk om ons terug te zien en om ouderwets te werken.

Na onze eerste seminar zijn wij nog vele malen gevraagd om seminars te verzorgen maar dit was met onze drukke schema helaas meestal niet mogelijk. Drukke schema met het bedrijf , verzorgen van de honden en het pakwerk doen op de club. Ik wilde wel geregeld seminars geven maar de mensen op mijn club waren toch mijn prioteit.

Wij hebben tot nu 4 zeer succesvolle seminars georganiseerd in Amerika, en willen hier toch meer in verder.

Een seminar verzorgen wij samen met een contactpersoon in het buitenland, deze helpt ons met informatie die wij nodig hebben, zoals de doelgroep en hetgeen wat voor hun specifiek van belang is. Zo proberen we voor elke doelgroep te interesseren en hopend daardoor dingen bij te brengen.

Wat wij ook proberen is met deze seminars, om honden te regelen zodat iedereen de dingen die verteld worden kunnen zien in de praktijk, en zelf ook dit kunnen proberen.

De volgende seminars zijn in voorbereiding:

Een seminar georganiseerd in samenwerking met Michael Breton professioneel honden trainer, en eigenaar van Cascade K9.
Voor meer informatie

Een seminar georganiseerd in samenwerking met Bill Delay professioneel honden trainer, en eigenaar van Rocky Mountain K9
Voor meer informatie

 

Working-Dog

Working-Dog account van Ralph Sweebroek klik op onderstaande logo

 

Social Media

Ralph Sweebroek is natuurlijk ook op Social Media te vinden

Stay Connected:

   

Contact Gegevens

Algemene informatie

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0416-284322
  0416-284347
  Engelsestraat 9 in Kaatsheuvel