K9 Shop


Honden zijn mijn leven, dit zal ook altijd zo blijven.Ik ben niet alleen met hondensport bezig in mijn vrijetijd als tijdsbesteding, maar 24 uur per dag, ik sta op met honden in mijn gedachten en ga naar bed met de honden in mijn gedachten. Altijd aan het bedenken hoe ik een bepaald gedrag/probleem uit een hond kan krijgen van me eigen, of die van mijn hondensport vrienden. Ook ben ik ook altijd bezig met innovatieve producten voor onze webwinkel, die u vast en zeker al weleens bezocht heeft.

Deze website is gegroeid tot een van grootste van Nederland met over 3000 producten, alleen op honden gebied is dit natuurlijk ook niet gek.
Hiermee streef ik om een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden. Zodat mensen alles op een plek kunnen aanschaffen.

Ook gaan we naar steeds meer evenementen en shows om daar onze producten en website te promoten, wij hebben nu nog als enigste een laptop bij met internet verbinding, waar mensen gelijk online kunnen bestellen op onze webshop mochten we dat product eventueel niet bij hebben.

Door deze benadering zijn we op dit punt uniek, mijn mening is dat je je eigen moet onderscheiden van anderen, en probeer dit dan ook altijd.
Mocht u eventueel een mooi evenement in gedachten hebben, of al reeds een bekende wedstrijd zouden we graag horen of we eventueel niet iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ook verwelkomen wij u graag op de K9 Shop.

Met vriendelijke groet,

Ralph Sweebroek

Working-Dog

Working-Dog account van Ralph Sweebroek klik op onderstaande logo

 

Social Media

Ralph Sweebroek is natuurlijk ook op Social Media te vinden

Stay Connected:

   

Contact Gegevens

Algemene informatie

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0416-284322
  0416-284347
  Engelsestraat 9 in Kaatsheuvel