Julius K9

Julius K9

ik ben trots om te zeggen dat wij gebruik maken van de beste K9 spullen in de wereld. Julius K9 is ons merk en dat is altijd zo geweest. Julius K9 is het beste merk als het aankomt op professionele honden producten. Maar Julius K9 voorziet mijn shop niet alleen van de beste professionele honden spullen in de wereld, het kan u ook voorzien van producten voor uw vriendelijke viervoeter!

Geschiedenis

Julius K9is opgericht in 1997. Ze komen aan hun naam van de CEO van het bedrijf, die de naam Julius heeft. De letter K komt van het woord kutya (dat hond betekend in de Hongaarse taal) en de betekenis van het nummer 9 komt van de oprichter zijn adres vanuit zijn kindertijd: No 9. Kele street, Budapest. En tot op de dag van vandaag is Julius K9 een van de grootste leveraars op het gebied van honden producten! Ze hebben zelfs een prijs gewonnen voor het beste power-tuig in 2014!

Producten

Julius K9 voorziet veel bedrijven van professionele honden spullen zoals: professionele trainingsmaterialen zoals power-tuigen, bijtmouwen, muilkorven, etc. Maar ze kunnen u ook voorzien voor de besten spullen voor uw hond! Julius K9 heeft het breedste assortiment op het gebied van honden spullen, dus niet alleen professionele trainingsmaterialen, maar ook: power-tuigen, muilkorven, speeltjes, kleren, lijnen, en nog veel meer producten!

Power-tuig

Het power-tuig van Julius K9 is heel populair tuig. Het is een van de meest verkochten tuigen in de wereld. Dit komt omdat, het tuig in heel veel verschillende kleuren en patronen beschikbaar is. Het design van het tuig is ook zo gemaakt dat het er op elke hond goed uitziet en ook is de kwaliteit van het tuig erg goed. Hierom zal het tuig langer meegaan dan een normaal standaard tuig. Wij zeggen altijd, voor kwaliteit betaal je, maar als je een Julius K9 power-tuig wilt kopen voor de beste prijs kijk dan eens in de K9 shop! Die hebben een ruim assortiment van Julius K9 op voorraad! En ook hebben ze een optie om je eigen naam label te laten maken voor op je power-tuig! Je kan hier bijvoorbeeld de naam van je hond op het tuig laten zetten!

Professionele sector

Julius K9 heeft de beste producten voor professioneel gebruik. Wat bedoelen wij met professioneel gebruik? Julius K9 kan de beste K9 materialen bieden voor politie en militaire honden. Ook hebben ze speciale power-tuigen en heel veel andere materialen voor deze afdeling. Er is een groot assortiment voor dit soort honden. Hierom gebruiken wij Julius K9 voor al onze trainingsmaterialen.

 Bent u geïnteresseerd in het kopen van Julius K9 producten? Neem een kijkje in de K9 Shop!

 

 

 

Working-Dog

Working-Dog account van Ralph Sweebroek klik op onderstaande logo

 

Social Media

Ralph Sweebroek is natuurlijk ook op Social Media te vinden

Stay Connected:

   

Contact Gegevens

Algemene informatie

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0416-284322
  0416-284347
  Engelsestraat 9 in Kaatsheuvel