Beveiliging

 

K-9 Security Dogs erkend gespecialiseerd beveiligingsbedrijf. Wij voeren beveiligingswerkzaamheden uit aan woonhuizen, bedrijfspanden,bouwterreinen en dergelijke.

Vanwege de, in decennia lang opgebouwde, praktijkkennis beschikt K-9 Security Dog over een uitgelezen hoeveelheid kennis..
Klanten van K-9 Security Dogs zijn particulieren, bedrijven, instellingen, grote bouwbedrijven, juweliers, musea, banken, geld - en waardetransporteurs en dergelijke. Kortom vanaf een gering risico tot en met de zeer zware risico's in Nederland.

Onze specialisatie is het beveiligen met het gebruik van honden, dit is bewezen een efficiënte manier te zijn, om je goederen zo goed mogelijk te beveiligen, wij hanteren hier dan ook verschillende producten voor.

Vanuit onze kennis adviseren wij onze producten en hebben wij een compleet scala van maatregelen voor u samengesteld. Van een eenvoudig een goede hond aanschaffen tot een beveiliger met hond.

Door onze eigen inkoop van honden, specifiek voor leger en politiedoeleinden over heel de wereld, kennen wij als de beste de honden inschatten en op de juiste plekken inzetten.

Voor meer informatie kijk op www.k-9securitydogs.nl of kijk bij onze partners.

Working-Dog

Working-Dog account van Ralph Sweebroek klik op onderstaande logo

 

Social Media

Ralph Sweebroek is natuurlijk ook op Social Media te vinden

Stay Connected:

   

Contact Gegevens

Algemene informatie

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0416-284322
  0416-284347
  Engelsestraat 9 in Kaatsheuvel